Snmlsn merhaba, gözün aydın öncelikle ve geçmişde olsun.
Şuan buralara böyle yorumlar yazacağımı dahi yahmin etmezdim bende bu yollardan çoook ağır şekilde geçtim halende azalmış şekilde depresyonum devam ediyor. Önerilerimi ne olur dikkata al çünkü seni senin gibi hale gelenden başkası anlamaz. Biz 41 günlük olduk bugün. Benimde ilk bebeğim, çok tecrübesiz ve yapayalnız biri olarak yazıyorum. Öncelikle göğüslerini yeterince boşaltamadığın için taş gibi ser ve ağırdır öncelikle onları sağman veya bebeğine emzirtmen çook önemli ki şuan ki sütünü bebeğinin emmesi aşırı ama aşırı önemli çünkü kolesturum sütü var şuan sende bu süt ilk beş gün boyunca gelir koyu sarı renktedir altın gibi değerlidir bebeğin için muhakkak önemli ya da sağ sakla ama içirsen daha iyi . Memen boşalırsa rahatlarsın çünkü ateş ve stres yapıyor vücutta sağılmayan meme masrite sebebiyet veriyor. Sonra sürekli ama sürekli dua et derdini Allahla paylaş, biliyorum çok zor yazmado kolay ama en ağır depresyonı yaşauan biri
Olarak diyorum kesinlikle sabret ve dua et inan geçiyormuş bende geçmez ve öleceğim bu dertten sanıyordum. Bebeğini sürekli kucağına al kokla öyle rahatlatıyor ki bu bile depresyonu yenmemize vesile. Sürekli sıcak duş al. Bebeğinle anılar biriktir.