Delidolu Kizlar ilk doGumumda Aşiri Bi Zorlanma Sonucu Normal bı Turlu Olmadı SezeryaNa Alındım . Makatta Et Parcasi Oluşmuştu Hep Öyle Kaldı Şimdi 22+6 Haftalik gebeyim Makatta 3 parça Et parcaSi Var doktora Gitmeye Utanıyorum kotu BiseyMi Hep Arastiriyorum Bı turlu Bı sonuca Varamiyorum 😏kusura BakmaYin Kime daNisacagimi Bilemiyorum
Yasemincee26 Delidolu basur olmuşsunuz keşke ikinciye hamile kalmadan önce tedavi olsaydınız biraz can yakıcı ama sağlık için sonuçta utanmayın
poyrazin_annesi28 Delidolu Yaaa kıyamam 🥺 Bence bı an önce doktora gidin. Sağlıkta ayıp ve utanma olmaz sonuçta iyiliğin için. Hemoroid mi basur mu deniyo tam bilmiyorum ama ondan olmuş size
Liv3652 Delidolu hemoroid olmuşsunuz gebeyken yakma işlemi yapılmıyor diye biliyorum kremlerle acısını dindirebilirsiniz yediklerinize dikkat edin kabizlik ekstra zorluyor orayı
Edayusufdoruk Delidolu basur diyecektim cnm bizim burda ona mayasir diyorlar onu yazmisin sana ben kusura bakma
Defnes-Mom Kesinlikle utanmayın, bebeğiniz için her şey mübah bence. En kısa sürede gidin, doktorlar nelere şahit oluyorlar inan hiçbir şey yok gibi davranacaklardır sana, kimse niye böyle yaptın diyemez sonuçta. Bile isteye yapmadınız
summersu Delidolu bende üstteki yoruma katılıyorum hemoroid olmuşsunuz sanki 🙏🏻 ileri dönemlerde damar genleşmesi elle hissedilir etli yapıda oluyor. Doğumdan sonra makattan kan geldiğini farketmişmiydiniz o genelde ilk belirtisidir
Delidolu summersu hiç daHa Önce Makattan kan gelmeDi Kaç saaT Sancı odaSinda Bekledim Ölüm Gibiydi Sonra Lavman Yaptılar Fayda Etmedi en son sezerYana Alındım eve geldiğimde Farkettim
poyrazin_annesi28 Delidolu Utanılacak hiç bişey yok 🥹 Sağlığınız daha önemli doktor bidaha sizi nerde gorcek zaten onlar işin sağlık kısmında. Lütfen biraz rahatlayın ve randevu alın 🥹 onlar sizin bizim gibi kaç hastayla karsilasiyo onlar bize derman olmak için varlar 🥹
mrsyurdanur Delidolu canim gecmis olsun bende de onceden kucuk vardi . Senin haftalarindayken buyudu oturamiyor uyuyamiyor hicbir sekilde hareket edemez oldum . Eczane ye gittim doktorumu aradim bi kremle bi fitil verdi . 3. Gunu hicbiseyim kalmadi simdi cok iyiyim sukur gecmez saniyordum gecti şükür. Eger istersen ismini vereyim hamilelikte kullanimi yasak degil . Sabah birini aksam birini kullaniyorsun .
umrumdadegil Delidolu hiç utanma doktora gitmek için doktorlar tedavi için varlar boşu boşuna çekme bunu kendine eziyet boş yere
umrumdadegil Delidolu hamileyken bilmiyorum ama yinede git bişey yapılamıyorsa da hamilelikten sonra gel der zaten bişey olmaz utanmana gerek yok doktorlara öyle kaç hasta geliyor sağlık bu
Susamana Delidolu benim henüz ilk gebeliğim bende de oldu maalesef Ama doktora sorunca beni genel cerrahiye yönlendirdi her hastane de böyle mi bilemiyorum. Oradan da sıra bulamayıp birkac doğal şey araştırmıştım Özellikle ağrı ve kaşıntı gecene kadar domates, salça ve baharat tüketimini azalttım Zeytinyağını o parçaların üzerine temiz pamukla sürüp dinlendim Sonra bunlar biraz daha iyi hissettirmisti Yani tabi kişiden kişiye değişir ama deneyimim bu şekilde
Delidolu Susamana Kaşıntı Olmuyor Bende bebeğim Aşağıya Baskı yaptığı zaMan sisiyolaR Sanki onu farkettim