crazymommy 35+4 hamileyim göğüs ucumda yaklaşık 27-28. haftadan beri sarı pütürlü şeyler var koparınca yine geliyor. Bu süt mü? Ama sıvı bişey değil dediğim gibi pütürlü.
KuzeyinAnnesi10 crazymommy aynısı var kopardı temizledim yine oluşmuş süt kuruyor dediler bana normalmiş bende 31 deyim 25 den beri falan var sanırım beyaz beyaz yerleri de var sarı da canım
ceren2605 crazymommy aynısı bende de var ama sadece sol gogsumden geliyor dediginiz haftalardan beri.
PervinY crazymommy Evet süt o. İlk süt yani kolostrum sarı renk ve koyu olur zaten. Sakın sıkmayın ama göğsünüzu erken doğum riski var diye biliyorum.
Kanalize crazymommy bende de vardı dokunmamıştım dün bebek ağzıyla koparmış sanırım sütle alakalı birşeydi
KuzeyinAnnesi10 crazymommy korkma negatif düşünme onu çekersin süt zaten anlaşılıyor ben çok elleyemiyorum aşırı huylanıyorum hamilelik başından beri dokunsam yansilikla içim çekiliyor sanki o yüzden bıraktım dursun kabuklu dedim artık soyunca yine oluyir 😂
fatos2404 crazymommy benim gebeliğim boyunca geldi sütmüş ama doğumdan sonra üç gün sütüm gelmedi onuda hikmeti var doğar doğmaz çocuğunuzu göğsünüze bıraktırın ben yapmadım 3. gün göğsüme dayadım resmen göğsüm süt kaynadı bi anda bu arada kuvözde olduğu için yapamadım
Aybarssmom_ Aaa bende de oldu süt olacağı hiç aklıma gelmemişti duşta alıyordum bende tam meme ucunda çukurda gibi
crazymommy Aybarssmom_ Aynen canım bana arkadaşım süt dedi ama sarı ya emin olamadım. İlk süt kolostrum sarı oluyormuş gerçi bilemedim 🫠
crazymommy KuzeyinAnnesi10 Evet bende 2 kere kopardım ama yine geliyor ilk sütte çok değerliymiş ve azmış ya eğer sütse koparmıyım yenisi gelmesin bebeğim içsin dedim 😂😂
PervinY crazymommy Uyarıyormuşuz öyle olunca hormon salgılanıyormuş buda doğum sancısı başlatabilirmiş😁🙈 Riske atmaya gerek yok. 😁
Kanalize crazymommy sütüm damla damla geliyor az yani🥲 bestlak damla başlayayım bugün diyorum birde ebebekteki süt artırıcılardan alayım
crazymommy fatos2404 Yaaa İnşallah benim de öyle gelir sütüm 🥲 sezeryan olacağım için sütüm gelmez diye korkuyorum
fatos2404 crazymommy öyle düşünme şimdiden iyi düşün iyi olsun psikolojikmen kendini nasıl hazırladığın çok önemli 🫶🏻