Ebru52- Bende 36/0 dayım bebek harektlerı nasıl Benmkı oynuyor ama zayıf hep böyleydi normal mı sizce karnımı acıtması sert tekmesi hıc yok doktor en son ıyı dedi ama sağlığında bsey olur mu
MervEfehan yamanagihan 67 kilo ile hamile kaldım 66 ya düştüm şuan 70 kiloyum iki gün sonra 20 haftalık olacak.4 kilo almışım ama gel sen bana sor kendimi aşırı sisman hissediyorum 😄 boyda yok ilk hamilelikten sonra zaten göbek kaldıydi
Glcn12 [silindi] yok bence ilk gebeliğimde kocaman bir göbeğim vardı ikinci gebeliğim sordular mı 37 haftalık diyorum kimse inanmıyor o bebek küçüktür diyor sadece 3 kilo aldım ana
Kvrck-123 Glcn12 ay benim de ikinci gebeliğim. İlkinde çok kilo aldım umarım bunda o kadar çok almam. Şu an 16 haftalık iki kilo almışım son aylara dogru her şeyi yeme isteği geliyor ama dikkat edicem.Sağlıkla gelsinler inşallah.
Nesli46 yamanagihan bende 10+4 53 kilo 4 aylık gibi göbek var 2.gebelik sağlıklı olsunlar da verilir kilo 💕🧿
Sinemarya58 yamanagihan beni gören doğum ne zaman diyor hastanede çalışıyorum herkes aaa sen hala izne ayrılmadın mı diyor halbu ki doğuma daha 97 gün var 😂😂😂