Babyboy33 mhmtsmy hiç aklıma gelmedi çok şükür acil bir durum yaşamadık, iyi oldu söylediğiniz isteyeyim bulunsun
Nazli_kalkn01 Mercimeek sigortalıyız Ama ikimizin de ona ayıracak vakti yok neyse doğurduk doğuracağız zaten az kaldı 😀
Mercimeek Nazli_kalkn01 çok pahalı bacım herşey ben 2 haftaya bir gidiyorum riskli gebe olduğumdan yetiştiremiyorum
Nazli_kalkn01 mhmtsmy siz sürekli takipli hastası olduğunu söyluyosunuz belki de o yüzden ilgisi farklıdır Ben gittigimde memnun kalmadım açıkçası
Aslan4mom Nazli_kalkn01 merhaba Baskent hastanesine gidiyorum doktorum Selçuk yetkinel ama aynı hastane de perinatolog Mehmet Murat isikalan yaptı ayrıntılı ultrasonumuzu 🤍
Aslan4mom Nazli_kalkn01 tabiki memnun kaldım bi kere aklımda soru işareti kalmadı o da tek tek anlattı çok komik sıcak kanlı biri 🤍
Mercimeek Nazli_kalkn01 amin kuzum hepimiz sağ salim alalım inşallah 🙏🏻 benim sağlık sorunumdan ötürü
Nazli_kalkn01 Kızlar bide her 20 günde bir 1 hafta grip oluyorum napmaliyim ya bı fikir verin meyvemi sebze mi asla eksik etmiyorum ama bünyem zayıf düşüyor nasıl oluyor anlamıyorum
Haticehrkc Nazli_kalkn01 meyvemi de yiyorum portakal mandalina falan ama niye böyle oluyor anlamadım. Çalışıyorum etrafta herkes hasta ister istemez mikrop kapıyoruz herhalde. Zaten vücudumuz da dirençsiz kalıyor
ceydaasf1234 Nazli_kalkn01 ya şehir değişince ücret ne kadar fazla oluyomus ben bir ay önce 550 verdim sadece