asell13 Hakan hocanın takipli hastasıyım öncelikle rahat bir dr gereksiz şeylerle can sıkmaz daha öncesinde Ayten hocaya ortadoğudayken ve Algomede geçtiğinde gittim evet iyi bir dr ama gereksiz yoğunluk gereksiz bekleyişler en önemlisi ise benim takibimi yapıyordu bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim tesadüfen çalıştığım hastanede Ayten hocaya ulaşmak istedim ulaşamadım ertesi gün ulaşabildim gel bakalım dedi asistanı başka dra muayene olmak zorunda kaldığım halde gittim ve evet kalbi durmuş dedi ve üzerine muayene ücreti aldı sizce de saçma değil mi? Şimdi gelelim Hakan hocaya bizzat kendi telefon numarasını veren gecenin kaçı olursa olsun acil bir durumda ulaşabileceğiniz direk kendisiyle iletişime geçebileceğiniz bir dr. Mesela Bu benim için çok önemli. Acil bir durumda druma ulaşamayacaksam çaresizce kapı kapı gezeceksem hiç gerek yok dra. Aynı zamanda takipli hastası belli Ayten hoca belki ikinci gidişinde o yoğunluktan bizi hatırlar mı şüpheli. Hakan hoca Medline hastanesinde de vaka alıyor mesela benim kürtajımı Medlineda arkadaşımızın doğumunu Medline da yaptırdı orayla da anlaşmalı yani. Özel hastane saçmalığına gitmektense kesinlikle Hakan hocayı öneririm 👍🏻