Nazli_kalkn01 Kızlar adana da yaşayanlar detaylı ultrason için devlete mi gittiniz özele mi özelse hangi hastane ne kadar ödediniz bizim doktorumuz bı muayane yeri olan bı doktor tavsiye etti kendi hastanesinden daha uyguna çok kararsiz kaldım
Zeyna01 Nazli_kalkn01 Hakan kalaycı gittim Adana’da özel ebru tarım hakan kalaycı zaten 1800 TL verdim özel klinik ziya paşada
Nazli_kalkn01 Yeldan Medical Park Adana hastanesi Burcu Yücesoy Doç.Dk. Hakan kalaycı yi önerdi Medical Park da 3.500 müs ama Hakan beye gidersen 1800 e ayarlar yardımcı oluruz dedi 🤭 siz peki
asell13 Nazli_kalkn01 aynen canım ya iyi bi dr gitmek için azıcık kesenin ağzını açmak gerekiyor 😅 ben normalde 2 haftada bir algomed hastanesi ayten hanım takipliyim ayda 1 de cüneyt beye gidiyorum iki drmdan da memnunum
Nazli_kalkn01 asell13 bende muzaffer sengule gidiyordum Burcu hanıma geçtim çok memnunum detaylı ultrasonun bu kadar olmasına şaşırdım açıkçası 😀😀 bebeğimin canı sağolsun fikir olsun diye sordum
asell13 Nazli_kalkn01 bu saydığımız drlar proflar canım balcalının drları çukurova universitesinin hocaları bi detaylı usg vermişler çokmu 😂😂😂
Zeyna01 Nazli_kalkn01 Neden burcu hanıma geçtiniz merak ettim şuan muzaffer hoca takipliyim detaylı hakan kalaycı gittim
Nazli_kalkn01 Haticehrkc hayır canım bu gün görüştüm kendisi ile yapmıyormus ama güvendigi birine yönlendiriyor ben yönlendirdiği kişiye gideceğim 3 hafta sonra Burcu hanıma gidecem gittiğim gün hakan bey için kendisi randevu ayarlayacak bana
Haticehrkc Nazli_kalkn01 ben bugün burcu hocaya muayeneye gidecem 19+0 haftalık olduk. Beni de yönlendirir o zaman
Nazli_kalkn01 Haticehrkc yaa banada haber ver bizde 16+5 iz bana bisiler dedi de unuttum eğer Hakan beye gideceksen 3 hafta sonra önce bana gel dedi sana ne diyecek bakalım 😀 hatta oğlu olacak diye çok ağlayan bı hastaniz varmış cuma günü gelmiş hat çalışması ile de tanır beni söylediğiniz herşeyi unutmuş oda soruyor de 😀😀😀