Snem33 Pet bardağa çeyreği kadar çamaşır suyu koyun ayni miktarda icine idrarinizi koyun eğer köpürürse pozitif kopurmezse negatif çıkıyor
poyrazin_annesi28 Raabiagundasi Bence test yapman icin henüz çok erken 🥺 Tam adet gününde yap inşallah vardır 🫣
Snem33 Kaç tane erken gebelik testi yaptım adetten önce ve adetin gecikmesinden sonrada çıkmadı kızlar ama çamaşır suyunu denemiştim ve köpürmüştü sonra gidip kan testiyle öğrendim bazen geç döllenmeden dolayı adetin gecikse bile çıkmıyor
Demet_parlak49 Raabiagundasi sabah ilk idrarla yap ben akşam yaptığım testte negatifti sabah ilk idrarda yaptığım iki çizgi çıktı canım sende sabah Bi daha dene şüphen varsa
Demet_parlak49 Raabiagundasi adet olucakmışım gibi sancım vardı 4 günüm geçince de test yaptım akşam yaptım tek çizgi herkes bana dedi ilk idrarla yap varsa çıkar dedi yaptım öyle çıktı
Gizem1206 Raabiagundasi evet yok canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben 5 6 ay denedim olmadı meğer yumurtalığım geç oluşuyormuş ovülasyon testi aldım trendyoldan adettimden 10 gün sonra her gün denedim üstünde yazdığı şekilde çift çizgi yumurtlama günümdü öylelikle hamile kaldım ilk hamilelik testim de aşırı silik hayalet çizgi dedikleri tarzdaydı gönlünü ferah tut rahatla stres fena yoruyor🥰