eylem-47 annelik_4 Mesajınızı görünce ümitlendim geç döllenme mi oluyor bu durumda geciktim ama testim negatif ama adet de olmadım daha
annelik_4 eylem-47 benim yumurtlama 14 eyluldeydi ben ozaman olmuştur diye düşünüyorum ama geç dollenmede olabilir canım umudunu kaybetme hiçbir zaman inşallah Rabbim nasip eder ☺️
dilos011 Seval0sevall yarım saat öncesinden kahverengi bi leke gelmiş ama acaba adet mi olacam ya hiç böyle olmamıştım da kafam karıştı valla
Gamzealptkn Gamzealptkn üzülme bn adetme 7 gn kala verdm megtf geldi adet günm 26 çkmştı gecikmeyi bekle 🙏
Mylove47 Seval0sevall inşallah şimdi sonuç cikmasa da yani negatif çıksa da üzülme gecikme sonrası net belli olur erken yapınca negatif çıkınca kafayı takms
Happ Ahsenmna idrar testinde çıktı mı peki ilk olarak yoksa direk mi kan verdin İnşallah yükselir canım Allah kucağına almayı nasip etsin 🧿🌺
Tklc Seval0sevall canım predictor early test var kanda 6 olan sonucu dahi gösteriyor kan vermek istemediğinde bu markayı deneyebilirsin ben bu marka ile değerim 15 ken öğrenmiştim
Seval0sevall Tklc nazli0306 o idrar testini kullanıyorum ztn test yapandan kan verdim sadece olur inşallah