adennlilith1 9 aylık bebeğim anne baba demiyor bir kez baba dedi onu söyleyeli de çok oluyor anneyi de bir kaç kez duyduk ama artık söylemiyor yani normal mi sizin bebekleriniz ne zaman söyledi
Didem97 adennlilith1 valla bizimki 17 aylik dedeyle babayi soyluyo daha yeni yeni anneyi de cani isterse soyluyo daha 😀
UmmNasuh adennlilith1 gayet normal canım zaten bir yaşından önce söyledikleri hiçbir şeyi bilinçli olarak ne olduğunu bilerek söylemiyorlarki ses çıkarıyorlar sadece
Mmeelliikkee adennlilith1 zaten kelimeleri ilk çıkardıklarında anlamlı kullanmıyormuş aslında yani bi duyup bir daha tekrarlanmaması normal. Başladığında susmayacak ama daha vakti vardır bence bol bol kitap okuyun parmak kukla yapın konuşun anlatın sosyalleşin çevreniz varsa kalabalık sofralarda vs oturun 🌺
adennlilith1 Melike_4949 instagram da takip ettiğim bebekler var benim bebeğimle aynı aydalar anne baba diyorlar acaba dedim biz niye söylemiyoruz
Melson20 Kiz benimki neredeyse 14 aylik olcak o daha anne demiyor 😀 Baba ve dede diyor bir de yeni bir sey gorunce yada ilgisini ceken bir sey gorunce koca kadinlae gibi aaaaaa diyor 🤣 anne demeye calistiriyorum aaaa baa diyor israrla
Aleynanin_annesi34 adennlilith1 ya Allah aşkına 9 aylık küçük tabii ki çok normal kızım iki buçuk yaşında şimdi tam net anne demeye başladı ben hiç takmıyorum elbette konuşacaklar biraz sabır kimseyi de takmayın ne dediklerini fln..
adennlilith1 Aleynanin_annesi34 yok birilerini taktığımdan değil de instagramda bir kaç bebek var onlar da 9 aylık baya anne baba diyorlar alla alla dedim acaba bizde bir sorun mu var o yüzden sordum