Zulalg tatlibebegim_ kullanıyorum. Kanser hastalarının çok bulantısı olduğu için verilen ilaç. Gerekli zamanlarda kullanıyorum. Beni kesmiyor ama en kuvvetli bulantı ilaçlarından. Hastane serum olarak yaptığında beni baya rahatlatıyor ama hapı tam geçirmiyor bulantımı. Çoğu kişi memnun ama
SusamTanecigi tatlibebegim_ ilk gebelikte kullandım başka ilaç denedim içtiğim halde kustum bunda çare buldum illa içmek için alsartlamadim kendimi dayanabildigim kadar dayandım idare ettim son çare ilacı içerdim ağır çünkü
Vandb tatlibebegim_ bende onun muadili onzyd kullandım bikere serumda zofer kullandım ama 2 kutu onzyd bitirdim anca onla toparladım
tatlibebegim_ Zulalg yok prilam falan demedi direk zofer dedi ama içmiycem sanırım ağır bi ilaçmış riske atmak istemedim :(
BoraRmysaEsndmr Ben de kullanıyorum, gebelik başından beri hep mide bulantısı yaşadım. Bir nebze iyi geliyor o ilacı kullanmak. Bazen onu bile geri çıkardığım oluyordu 🤦🏻♀️😅
rojdaa_5634 tatlibebegim_ Aşırı bulantım olduğu için lokma yiyemiyordum her gün böyleydim zofer aldım kendim eczaneden sonra muayeneye gittiğimde doktorum prilam kullan dedi zofer çok pahalı hemde içinde az var dedi. Gece yatmadan iki tane içiyordum az da olsa hafifliyordu bulantı sabahta iç demişti ama afedersin her sabah istifrağ ettiğim için gerek kalmıyordu