Merhaba kızlar 7 ekimde doğum yaptım genel anestezi aldım son anda karar verdim panik atağım olduğu için:) doğum ile alakalı sormak istediğiniz varsa cevaplarım.. gel gelelim cinsiyete özel hastanede cinsiyetimizi öğrendik kesin net konuşmuştu doktor daha sonra ayrıntılı ultrasonda da kız olduğunu söylediler bende daha didiklemedim ama karnım büyüdükçe sivrileşiyordu bir de hep karnımı oğlum diye seviyordum aslında içimden de hep ilk kızım olsun istemiştim:) 34. Haftada ukte düştü içime doktora cinsiyet sordum idrarın sıkışmadığı için göremiyorum dedi ne alakaysa :) saçmalamıyım dedim kıZdır ya dedim kendi kendime:) doğumdan bir çıktım eşim oğlumu oldu dedi tabi hala uyukluyorum asla inanamıyorum kaçıncı yüzyıldayız falan diyorum 1 saat beni ikna edemediler ama asla evladın kızı erkeği olmuyor hiç yaşanmamış gibi unuttum sadece komik bir anımız kaldı tabi hemen çarşıdan erkek hastane çıkışları gidip alındı getirildi bütün pembiş kıyafetler kaldırıldı yerine maviler yerleştirildi😂 unutulmaz bir anım oldu😂