Nursonmez Kızlar 38+3üm maydonoz aşerdim resmen taze şeklinde biraz yesem bişey olur mu birkaç dal falan 🥲
gizemvural Nursonmez ben çok sevdiğim için yiyorum kaç haftadır yani belli bi oranda yemenin zararı yok abartmadığın sürece ve maydanoz sapı suyu tüketmediğin sürece ben 29: haftadayım ve Bayadır da yiyorum
Ciceklibahcee Nursonmez bir tarla yiyen için maydanoz sıkıntı Sizin gününüz dolmuş zaten en fazla doğurursunuz 😅 şaka maka yeşillik yemek çok sağlıklı hiçbir şey olmaz
Minikperi Nursonmez ya maydonoz aşerdiniz yiyin o zaman hani ne olabilir ki? Maydonuz kürü içmiyorsunuz birkaç taze saplı maydonoz yiyeceksiniz alt tarafı 😂
elifsen Bacım doğurmak üzere siz zaten istersen bir tarla ye 😂 ilk zamanlarda yasak değil aslında sadece aşırıya kaçmamak gerekiyor o kadar
Nursonmez Ciceklibahcee nasıllll ananasla bi ilgisi var mı bunun kesin eğer öyleyse hemen markete gidip ananas almam lazımmm kaç haftalıktı
Enas2365 Ciceklibahcee ne kadar yemiş ananas, denk gelmiş olabilir. Ben yasak olduğunu bilmeden 8. Haftamda birkaç dilim ananas yedim çok şükür bir şey olmadı 😬
Nursonmez Minikperi maydonozun hamilelikte risk olduğunu duymuştum onun için endişe ettim ama az yeyince bişey olmuyormuş 😅
Hazal2332 Nursonmez Valla ben tarlaya girmiş inek gibi yiyorum maydanoz çok hoşuma gidiyo sen yine az ye de bir şey olmadı bana