Kardele_nn0 28 haftalık gebeyim ve rahmimle yumurtalığımda kistim vardı kötü huyluydu ama gebeliğimde bir risk yoktu bugün ki tahlilerimde tümör çıktı ve çok yüksek çıktı ama normal ultrasyonda da altan bakıldığın da da kistler çıkmadı neyden dolayı bilinmediği için hem rahimden sıvı alındı hem idrar hem kan verdim ve emar istendi doktor onaylı emara giricem salı günü. Hepsine tamamım ama emar için her nekadar mecburuz işte bu sağlığınız için deselerde çok korkuyorum çünkü gebelere zararlı olduğunu söyledi herkez o yüzden korkuyorum sizce kabul etmelimiyim yoksa başka bir doktorada gözükmelimiyim?
Minikruyam Kardele_nn0 ben radyoloji teknisyeni yım mr (manyetik rezonans) manyetik alan ile görüntü verir radyasyonla uzaktan yakından alakası yok içiniz rahat olsun hatta manyetik alan olduğu için tüm metallerin izi çıkarın içeri girerken denir
Minikruyam Kardele_nn0 yanlız mr olduğuna dikkat etin karistirirlir bt bilgisiyarli tomografi ile sadece mr da radyasyon yok digerlerinde röntgen ve BT de var
Kardele_nn0 Minikruyam me dediğiniz şey emar demi yani ben ilk defa giricem bilmiyorum ama emar için sıraya girdiğimde ordaki herkez tepki gösterdi öyle saçmalıkmı olur fln dediler bebeğine zararlı dediler korktum açıkcası
ozgeerkan73 Ben eşimle beraber motosiklet kazası geçirdim ve kolumda kırık varmis hamileyim diye girememiştim emara , doktoruma sordum girebilecegimi söyledi , bende araştırdım bir sorun olmicagini okudum Allah şükür bir sorun yok
ozgeerkan73 Kardele_nn0 bir sorun olmaz onlar senin hamile olduğunu biliyor ve bebek kısmına cekilcek diyorsun bir sorun olsa sana demezler emar çekelim diye