songul123 EbruAslan13 inşallah canım ben 11+4 deyim haftaya üç aylık olacak bakalım ne diyecek doktor ben lavabo harici kalkmıyorum yasak 😑
Feyzaelifff Benimde mide bulantım baş dönmem uyku hali aşırı aşırı varve bugün doktorum 200 mg kullan dedi bende hapı gelene kadar elimde 100 mg iki tane içiyim dedim üst üste içtim daha kötü yaptı gözlerimi açamıyorum uyku isteğinden
Feyzaelifff EbruAslan13 7+5 im geçen hafta kanama oldu doktora gittim düşün tehliken var dedi şuan kanama yok kahverengi leke geliyor sadece
efsanee_ Leis dr. Genelde işk önce agızdan veriyo yan etkisi olursa vajinal öneriyolar. Bana verildiginde dr öyle demişti şimdi vajinal alıyorum
dunyam3105 EbruAslan13 öyleymiş 🤷♀️ ama ben risk almadım doğru yerleştiremezsem diye sersem dolaşırım ama içerim dedim böylesi daha kolay
EbruAslan13 dunyam3105 ben vajına kısmına kullanıyorum ılac etkısını gostersın dıye 20 dk falan uzanıyorum hep🙃
Deryayilmazkahraman Feyzaelifff benim kanamam lekem yok ama ilk Gebelik kimyasal gebelik olduğu için düşük önlemek amaçlı verdi bide prolutan iğne vuruluyorum hafta da 1. Bende miyom da var çünkü :( önlem amaçlı sabah akşam vajinalden alıyorum
Aylinm ebis hmmm benim de ilk kahverengi akıntım oldu sana kanama yaptım doktora gittim kesem hala görünüyordu hgc de yüksekti pazartesi 7 haftalık olcam lekelenmeler falanda geçti ama bana bermedi oyüzden merak ettim
Alyaveannesi Leis canimm bende agizdan aliyodum ilk baslarda sonra sonra midemi bulandirdi doktorum vajinadan devam etmemi soylemisti
mockingbird Aylinm Merhaba. Bu her gebeye verilen bir ilaç değil. Kanama yaşayan yada düşük riski olanlar kullanıyor
Leis Vajinal yoldan bi acıma falan olmuyor mu bnm dikişim var korkuyorum o yüzden inş vajinal yoldan kullan demez bn ağız yoluyla devam edeyim en iyisi
EbruAslan13 Leis canım hiç acıma falan olmuyor ılacı attıgını bıle hıs etmıyorsun ama senın dıkısım var dıyorsan sen bılırsın doktoruna danış ıstersen 😇
Alyaveannesi Aylinm canim o kanama olanlarda dusuk ihtimali oldugu icin verilen bir ilac herkese gerekmiyo
mockingbird Aylinm Bende de aynı şekilde oldu . Lekelenmem vardı. 6.haftada keseyi gördü bebek görünmedi. O zaman vermedi. 7.haftada tekrar gittim. Vajinal ultrasonda bebeği ve kalp atışını gördü o zaman verdi. Bazı doktorlar bebeği görmeden vermiyorlarmış.