Elifsenagocer 40+3 haftalık hamileyim doğum belirtisi yok ve midem bulanıyor. Mide bulantısının bu haftada neden olduğunu bilen varmı
Boncukk123 Elifsenagocer canım bir kac ebe takip ediyorum sosyal medyadan mide bulantısının doğuma cok yakın olduğu zamanlarda görüldüğünü söylemişti baş dönmesi mide bulantısı kusma bu gibi şeyler saglıklı bi sekılde kucağına alırsın insaAllah 🤲🏻🌸
Minnak6789 Elifsenagocer doğum koçu bana demiştik açılma oldukça mide bulantısı olur ben 2 gün kustum doğuma giderken bile hatta doğum sırasında da 😂 ama koştukça sancıyı hıstmıyrdm ilk defa kusmak çok gzldı 😂
Melson20 Elifsenagocer ben dogum yapmadan 2 gun once kendimi cok kotu hissediyordum ve surekli midem bulaniyordu, hatta kustugum gun dogum yaptim
Rabiaertugrul Elifsenagocer merhaba mide bulantısı ile doğumunuzun bir ilgisi oldu mu. Kısa sürede gerçekleşti mi acaba doğum. Ben de aynı durumdayım. Hafif hafif yoklayan bir bulantı var
Elifsenagocer Boncukk123 yaa doğurmak istiyorum artık belirti yok dye üzülmüştüm demekki onunla baglantısı var tesekkur ederım
Elifsenagocer Melson20 bnde suan kendimi kötü hissedyorum halsizlik mide bulantısı ozmn bnde 2 güne kalmaz yaparım inşallah ya