Aksutilayda44 Hamileyim devamlı kusuyorum ne yesem çıkarıyorum çok kötüyüm zayıfladım baya çok üzülüyorum hiç bişey fayda etmiyor bebeğim gelişirmi çok kusan anneler varmı 😞😞😞😭 ne yesem çıkarıyorum offf moralim çok bozuk
Vandb Aksutilayda44 8 kilo verdim başlarda git doktoruna kuvvetli ilaç versin prilam verdiyse hiç fayda etmiyor daha iyi ilaçlar var
Kediannesi1 Aksutilayda44 20-22 haftaya kadar aralıksız kustum su bile içsem çıkardım yemek yedim yarım saat midemde durursa şükrettim sonrasında biraz olsun düzeldim şimdi sadece akşamları kusuyorum ama bebeklerim güzel geliştiler hala daha gelişiyorlar onlar alacak besin buluyorlar doktorunuzdan ilaç da rica edin
selim10 Aksutilayda44 5,5 haftalıkken başladı benim bulantı kusmalarım. Şu an 15+1 hala devam ediyor. Önceki gün aşırı kusmam oldu dün doktora geldim yatışım yapıldı, bi kaç gün kalacağım sanırım. Ama bebek için iyi dediler, gelişimi vs.
Gamzeaydin13 Aksutilayda44 bende öyleyim canım hatta sarı sarı bile kusuyorum meyve yesem kusuyorum yemek yesemde tuzlu Köker denedim beyaz leblebi denedim sarı leblebi denedim fayda ettmedi
Begum16 Umarım bir an önce biter cok zor bende aynı şeyleri yaşadım suan 16. Haftadayim kusmalarim bitti ama bulantilarim sabahlari oluyor doktor ilac verdi
balkizim_06 Aah ya bn neler çektim kusmaktan mide bulantısından 3 ay boyunca kustum. Doktorun verdiği ilaçlar hiçbi işe yaramadı şmdi 34 haftalık olduk bebeğimle cok şükür iyiyiz….
Zulalg Aksutilayda44 32. Haftadayım hala kusuyorum. 17 kilo verdim. Kızım 2 kilo. İlk zamanlar hiç beslenmedim. 30 kere serum taktırdım bu süreçte yaklaşık. Bir sürü ilaç kullanıyorum. Ama belli ki sonuna kadar böyle gideceğim
badem1 Merak etmeyin bebek alması gerekeni sizin depolarinizdan alıyor zaten ben 6. Ayima kadar full kustum hicbirsey yiyip icemedim beslenemedim süreli ekmek arasına peynir koydum tek yediğim besin buydu oda her zaman değil hatta genelde ekmeğin kabuğunu yiyordum kuru kuru öyle soyleyim kızımın sağlıgi yerinde çok şükür 38 haftadayim sizde korkmayın yalnız değilsiniz 🙏