Gezenlady mmervvE kız olursa ben erkek olursa eşim koycaktı öyle anlaştık vee erkek çıktı bızımkı🙈kızımın ismi net belliydi elaaaa koycaktım ikinciye kısmet artık🙏🏻eşim bir isimler bulmuş kulaklarım kanıyor hep bu tv diizileri yüzünden ertugrul alpaslan cihan falan ne bıcım ısımler ya hıc benlık degil eşimi vazgeçirsem eger yaman yada yamaç olsun istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
cokbilmismom Gezenlady cihan ve Alpaslan çok güzel bence en azından yamaçtan daha anlamlı ve karakterli isimler 🙈
Snkakr mmervvE pazartesiye doğumum War ama hala karar veremedim adar yada alaz ili isimden birini koymayı düşünüyorum. İlk oğlumun adı da aren
Sema166 ozlem123tksz Benim oğlum henüz 1 aylık ama baya sakin bir bebek maşallah diyim ağır abi sanki 😅
Ayseee60 Bizde Ali’ye karar verdik yanına bulamıyoruz. Ali Asaf Ali Tuna Miran Ali İlbey Ali bunları düşünüyorum ama
Bebegimsu350 mmervvE babasının adını istiyor, ben istemiyorum ben arslan, umut, Göktürk,Göktuğ,Uraz, rüzgar bu isimler hoşuma gidiyo:)
ozlem123tksz Sema166 maşallah maşallah aman aman nazar değmesin benim eşimin adı ali bebemin ismi de aslan olacak inşallah sizinde ali aslan sanırım aşağıda okudum 😂