esra_ars45 Haftasına giren hamileler bebeğinizi hissedebiliyor musunuz ne gibi belirtileriniz var hadi toplaşın 🌸
nurcan05 esra_ars45 elimi karnıma koyduğumda seğirme gibi pıt pıt bir atma hissediyorum hep başka bir belirti yok bende sizde nasıl 🥰
Cnscmrtplt esra_ars45 biz 18+3 üz ben 13. Haftadan hissetmeye başladım söylüyorum ama kimse inanmıyor bana 🤷🏼♀️amannn ister inansınlar ister inanmasınlar ben hissediyorum ya o bana yeter 💁🏻♀️
esra_ars45 nurcan05 ay çok iyi ya ben daha hareket hissetmiyorum ama içimde kıpır kıpırlık var gibi 😄
esra_ars45 Cnscmrtplt 13 hafta biraz erkenmiş bende de hisler olmuştu ama doktorum bağırsak hareketleri olduğunu söylemişti
Cnscmrtplt esra_ars45 zayıf biri olduğum için sırt üstü uzanınca çok ufak elimin ortasında vs hissediyordum artık şimdi daha iyi hissediyorum tekmelerini hareketlerini erken hissettiğini kimseye söyleme kursağında bırakırlar senin hissettiğin bebişindir 😄
esra_ars45 Cnscmrtplt ay inşallah valla bende de ufak kıpırtılar oluyor sanki karnımda titreme tarzı birşeyler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏