Yasum Beyzanur1122 38 haftalık sezeryan doğum yaptım 41 haftayla uyumluydu kafası doğum yaptığımda ama bana hiç büyük gelmiyor normal doğumda zorlar o yüzden riske atmayın
Beyzanur1122 Yasum ben şuan 35 im doktorum başı 36 ,37 ye uyumlu dedi 37 haftama kadar bekliycez eğer büyümeye devam ederse sezeryan zaten mecburi olacak büyük ihtimal sezeryann olur herhalde size kaçıncı haftada soyledi doktor kafa yapısının büyük olduğunu
Beyzanur1122 Busakturk yaa ilk olduğu için biraz tedirginim🤷🏻♀️ inşallah benimde kolay geçer bebişlerimiz sağlıklı olsun da 🙏🏻
Beyzanur1122 karan211 merhabalar size kaçıncı haftanzda dediler kafa yapısının büyük olduğunu birde sezeryan mı oldu sizinde
karan211 Beyzanur1122 merhaba ben haftayı tam olarak hatırlamıyorum ama tam 5. Aya girdiğim gibi sürekli başı önde dediler. Normal doğumu beklerken 36. Haftada suyum patladı ansızn bebeğimin kalp atışı azaldı ve suyum bittiği için acil sezeryana alındım. Doğduğunda da kafası küçücüktü asla büyük değildi
Eda_Esen Beyzanur1122 2 hafta bnm bebeğim bana normal geliyordu şapka çıkınca belli oluyordu kafasının büyük olduğu bide diğer bebekleri gördükçe gerçekten büyükmüş diyorum büyüdükçe saçı çıktıkça pek fark edilmiyo
Beyzanur1122 Alinimm2022 Eda_Esen İnşallah bir sorun olmadan doğar 🙏🏻sizde mi sezeryan oldunuz nasıl geçti
Alinimm2022 Beyzanur1122 banada aynı şeyi demişlerdi bebegim dogdu küçücük başı vardı hiç korkmayın o büyük dedikleri şey 1 cm bile fark etmiyor
Alinimm2022 Beyzanur1122 bebegim 35 haftalık dogdu acilmam yoktu ondan sezaryen oldum karın çevresi de önde gidiyordu sadece dogdugunda normal 38 40 haftalık doğan bir bebek gibi doğdu çok şükür
Eda_Esen Beyzanur1122 evet açılmam olmayınca sezeryana alındım iyi geçti suni sancı çok çektim o an tek düşündüğüm sancılarımın dinmesiydi dikişler arılırken biraz biraz toparlanıp kendime geldim 5 aylık hamileyim şimdi de bakalım bu nasıl olacak sağlıkla gelsinler inşallah her şey gelip geçiyor doğum başladımtan sonra bi bakıyorsun her şey biti vermiş