Papatyam136 Hacamat yaptırıp hamile kalan varmı son çare onu denemek istiyorum ama açıkçası da korkuyorum acır mi diye yapıp hamile kalan varmı
Minikperi Papatyam136 ben hacamat yaptırdım ama bacak hacamatı rahme yumurtalıklara yöneliktir. Sırt hacamatı yapmadan da bacak hacamatı olamazsınız. Önce sırt yaptırın sonraki ay da bacak yaptırın. Ben hacamat yaptırdıktan sonraki ilk korunmasız ilişkiden sonra hamile kaldım. Polikistiğim 🌸
Melike_4949 Papatyam136 ben kuyruk sokumuna ayaklara bacağa ve akciğer bölgesine hacamat yaptırdım artık etkisi var mı yok mu bilmiyorum ondan bir beş ay sonra falan hamile kaldım 😅🤲
D12ekim Papatyam136 bende bu ay yaptırdım hiç korkma bende senin gibi tedirgindim bilen ve steril olmasına dikkat et yaptıracak olursan inşallah şifa olur faydasını görürüz
Mihrimah44 Ben sırt hacamatı ve kasık hacamatı yapıp hamile kaldım, bebek olmaz demişti doktorlar, hatta tüp bebeğe karar vermişken hamile olduğumu öğrendim
D12ekim Mihrimah44 maşallah ne güzel yaptırdıktan ne kadar süre içinde hamile kaldınız bende bu ay yaptırdım inşallah faydası olur
Mihrimah44 Papatyam136 öyle aman aman dayanılmayacak bir acı değil, ağda yapmak bile daha acılı, işi ehline yaptırırsanız sorun olmaz korkmayın, kasık hacamatı yumurtalıklar için önemli
Caterpillar Ben yaptırmıştım bir tane oğlum vardı ama hemen hamile kalamıyorum ben bir sağlık sorunum da yok o yüzden 2. Yi istediğimizden ertesi ay hamile kaldım ama kalbi durdu kromozom bozukluğundan 6 ay sonra tekrar kendiliğinden kaldım iğne batması gibi bir his oluyor faydası olduğuna da çok inanıyorum zaten inanan birine inanarak yaptırın 1 kere yaptırmıştım ben
Minikperi Papatyam136 hiç acı olmuyor inanın. İğne ucu batırılırken bile acır ya ama bundan sıfır acı. Benim canım çok tatlıdır ama hamilelikten önce her ay hacamat yaptırıyodum. Kuş gibi oluyor insan ☺️🌸
EsraTayfun Papatyam136 bende hacamatla bal ve polenle ikizlere hamile kaldim. Ehlini bulursaniz hiç acimiyor hic iz kalmiyor. Benim bel kisimlarima ozellikle bebek icin atmisti hacamati