Gulanonim 22-23. Haftalarda şeker yüklemesi yaptıran var mı doktorum yapalım dedi ama internette genelde 24.haftada başlar diyor her doktor farklı söylüyor arada kalıyorum , doktora kolay ulaşılamayan bir ildeyim
Nili4321 Gulanonim ben 23+6 da yaptırmıştım iyi ki de yaptırmışım şeker çıktı hemen önemlini aldım bir kaç hafta sonra yaptırsam o bir kaç haftada hobidigırtlak yiyeceğim için bebeğe nasıl zarar verirdim Allah bilir 🤦🏻♀️
Gulanonim Melike_4949 kanda şekerim normalden çok düşük çıkıyor ama bu yüzden erken yapalım diye demedi birden şeker yüklemesini de yapalım dedi, erken yapılmasının bebeğe bir zararı olmasın diye bu kadar tedirgin oldum
Melike_4949 Gulanonim yok canım erken haftalarda yapanlar var ama sen istemiyorsan 26 27 haftaya kadar bekleyebilirsin
mmervvE Gulanonim 24 ve 28 arası şeker yükleme testi yapılır diye biliyorum çünkü ben 28 de yaptırdım
tugcesakzci Gulanonim şekerden şüphelendirecek bir komplikasyonunuz vardır o yüzden erken istemiştir. Ben 26. Haftamın sonunda yaptırdım
Gamzeramo Gulanonim 23 haftalik gebeyim 24 Kasım’da yaptırcam bende şeker yüklemesini birde tek sefermi yapiliyor bilmiyorum