Yaprakdokumu merhaba oğlum doğuştan var olan bir hiritlisi vardı iki ay kuvezde yattı orda laringoamalizi olduğunu söylediler daha sonra ilaçlali tomografi çekildi en son çıktık hastaneden bende KBB doktoru arastirdim Antalya da yaşıyorum burda ilk önce özele götürdüm kamera ile burundan girip baktılar doktor hayır dedi laringoamalizi yok dedi ama dedi daha ince cihazı olan bir doktor var dedi oraya götür profesör dedi işte 1 hafta sojra oraya goturdum anlattım durumu oda kamera ile baktı kıkırdak olması gerektiği gibi laringoamalizi yok dedi solunum yolu ile ilgili sorun yok dedi sonra 1-2 ay sonra şehir hastanesi götürdüm ordada kamera ile baktılar burundan girip aynı şekilde ordaki doktorda yok dedi bizde anlam veremedim ama hiritlisi çok çok üst düzeydi bizde şu an 17.5 aylık oldu hala hafif devam ediyor o hırıltı geçmedi gecede horluyor geniz eti olabilir dedi çocuk doktoru biraz zaman geçsin yine götüreceğim bu şekilde laringoamalizi içinde kuvezdeki doktor genelde 2 yaşta gerilediğini söyledi çok az vakada amilyat olduğunu genellikle erken doğumlarda seyrettiğini endishe etmeyip beklememizi söylediler bu şekilde geçti bizim sürecimiz.