tugcesakzci Hndav demir mide bulantısı yapıyormuş maalesef ben de 27. Haftamdayım 3 gündür içiyorum sabah aç karnına erkenden içip uyuyorum 2 saat sonra falan uyanıp kahvaltı yapıyorum bulantı yaşamıyorum ama doktor ve eczane çok bulantın olursa gece yatmadan iç demir ilacını dedi
tugcesakzci Hndav demir ilacı aç karnına içelmesi gerekiyor ama bilginiz olsun. Yemeklerle beraber içiyorsanız hiç bir faydasını göremezsiniz çünkü demir ilacını içtikten sonra yaklaşık 2 saat kafein içeren yiyecek ve içecekleri ayriyeten de kalsiyum içeren peynir gibi yoğurt gibi gıdaları da tüketmemeniz lazım. Dediğiniz gibi içiyorsanız ilaç demirinizi yükseltmeyecektir. Emilimini azaltıyorsunuz çünkü ilacın. Aç içemiyorsanız da yemekten en az 2 saat sonra tüketmeniz gerekiyor. Böyle kullanırsanız siz çok güçsüz düşersiniz bebek destek alamayacağı için sizin kanınızdaki demiri iyice emecek en son serumla takmaya başlıyorlar öyle durumlarda
Hndav tugcesakzci söylediğim ilaç santafer ford demir folik asid ilacı yemeklerle beraber iç dedi doktor kırmızı hap gibi
Mrveeebade tugcesakzci kesinlikle size katılıyorum bende kullanıyorum sabah aç karnına içiyorum bulantı vs de yapmıyor rahatım
Tatlismomy Ferro sanol yazmıştı bana doktorum sabah da gece yeterken de her türlü mide bulantısı ve ishal yaptı ilacı değiştirdik şuan sıkıntım yok
tugcesakzci Hndav seninki multivitamin o zaman benim dediğim kan ilacı farklı ve tek başına demir içeriyor sadece canım
User22 Hndav benim çok bulantı yaptı dayanamadım artık 28. Haftada değiştirmesini istedim değiştirdi ama yine bulantı yaptı öyle böyle de bi bulantı değil gün boyu kusturuyo yine belirttim özel ilaç önerdi bu sefer feroglabin onu denicem
Hndav User22 ayy inş iyi gelir yenisi Allahım yardımcımız olsun benmde 3 gündür mide bulantısından öldüm 14.cü haftadayım
Hndav Etanlshen kahvaltyla berabermi içiyorsunuz ilaçları benmki öyle aşırı zorlanıyrum sabahları bulantıdan