Burcu__0506 Efnaneda canım benimde öyle bugün 6+2 olduk haftaya bakalım bebeği görecekmiyiz stres yapma gözükür inşallah
IKRAM_01 Efnaneda 5. Haftada kese göründü 10 gün sonra bebek göründü kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi o zaman da kalp atışı göründü ❤️
sehrengiz_8 Efnaneda benim 5+2 de kese boyutum 12 mm iken gözükmemişti. 6+6 da görüldü kese boyutun hakkında bir bilgi verdi mi doktorunuz 25 mm üzerinde görülmezse o zaman tedirgin olun
Mmnj Efnaneda seni korkutmak istemiyorum ama bnm boş gebelik oldu kürtaj olmuştum 1 günde 3 dr kontrol oldum hepsi aynısımı dedi 😞 kürtaj olmuştum
Ayseumut Efnaneda 5 haftalıkken kese gorundü 6 da gttım gozukmedı 8 haftalıkken gozuktu ve kalp atısı duyuldu 8 e kadr bekleyin daha cok erken
Minigininannesi Efnaneda benimde öyleydi canım suan 37+4deyiz doğmasını bekliyorum ☺️ korkma görürsün
Melike_4949 Efnaneda yolk saç diyorlar canım o olunca boş gebelik olmuyor bir iki haftaya belli olur bebek
Minigininannesi Efnaneda kese görünüyor ama bebek yok boş gebelik olma olasılığı yüksek yinede 1hafta sonra gel bakalım ☺️ ama suan doğum bekliyorum