tatlibebegim_ Ya kızlar her gün kusuyorum bıktım kahvaltıdan sonra vitamin ilaçlarımı içiyorum hepsi geri çıkıyor faydası oluyor mu acaba ya 16 haftalık olucam 1 haftadır aralıksız her gün kusuyorum
tugcesakzci tatlibebegim_ ben de böyleydim doktorum vitamini gece yatmadan iç dedi sonrasında geçti canım
tugbadurmaz34 tatlibebegim_ kız niye gündüz içiyorsun 😊 ben tüm vitaminleri gece yatmadan ya da akşam 22:00 da içerim 1-2 saate yatarım içtiğimi bile anlamam bunun bir saati yok sonuçta sabah ya da öğlen içilecek diye bir durum yok yani akşam içersen daha rahat geçirirsin 2019 dan beri hep akşam alırım 1 defa kusmadım
Yenianne02 tatlibebegim_ meyve suyuyla iç tadını alıp kusmazsın nir de çok tok karna içersen kusturuyot ben çözümü ne çok tok karna ne de aç karna içmekle buldum . Öğlen ile akşamm arası içiyorum
tatlibebegim_ tugcesakzci bende öyle yapayım bari ama kustuktan sonra midem boş oluyor bişey yiyesim gelmiyor bebeğe zarar veriyo mu bilemedim önceden böyle bişey yoktu
tatlibebegim_ tugbadurmaz34 bana günde bi defa dedi de bende kahvaltıdan sonra içiyodum😂ama içmesem bile her türlü kusuyorum kendimi çok keyifsiz hissediyorum tüm günüm mahvoluyor resmen
tugbadurmaz34 tatlibebegim_ herkes günde 1 içiyor zaten ama şu saatte iç demezler ne doktor ne eczane ben hep akşam alırım şu ana kadar yan etki yapan hiçbir marka olmadı bu sebeple tadını bile almam 😂😂
tugbadurmaz34 tatlibebegim_ ben bu gebeliğimde 3 ay Folate 12 kullandım şu an 12. Haftanın içindeyim son 1 haftalık falan kaldı ondan sonra yine içinde folik olan vitaminlere geçiyorum şimdiden aldım o da Decavit 3. Aydan sonra kullanıyor