Yagmur75 Kızlar hamilelikte topuklu ayakkabı giyor musunuz zararlı diyorlar ama giyen var mı akşam giymeyi düşünüyorum da 🥹🩷🫠
catandgirlmom Yagmur75 hep giydim zararını görmedim 😂 zararlı değil de düşmeye yorulmaya daha açık diye önermiyorlardır
Sksjsux355-- Yagmur75 kullanmadim hiç hafif tabanlı terlik giydim ayagimi burktum hastanelik oldum bebeğin dengesi bozuldu diye canımi çok acıttı bebiş. Bence çok önemli değilse giymeyin
SusamTanecigi Yagmur75 5 ayım bittiğinde kuzenimin düğünü vardı giydim ama yanımda rahat ayakkabı da götürdüm
NurUmAy23 Düşebiliriz diye zararlı tehlikeli falan diyolar 😄 bende başlarda çok giydim. Sonrasında ayağım şiştiği için ayakkabılarım gelmedi ve giyemedim 😄 yoksa giymeye devam ederdim.
tugbadurmaz34 Yagmur75 ben normal de düz ayakkabı giymem terliklerim ayakkabılarım botlarım bile hep topukludur hatta haftaya düğün var giyicem ama tabi alışık olmayanlar ekstra dikkat etmeli ve yüksek giymemeli her şey bebeğimizin ve bizim sağlığımız için 😊
Patatesliyumutta 8 aylık hamileyim hala ayaklarımı çok yormayacak yüksekliklerde giyiyorum 5-6 cm gibi