Kafam çok karıştı kızlar. Bugün 5+6yım sabah wcye gittim 5-6 damla kan geldi peçeteyi sürdüğümde koyu kahverengi iplikimsi leke gördüm. Hemen yakında özel hastane var ona koştum idrar ve kan değerleri normal beta da 6870. Ultrason ile de baktı ama beni çok mutsuz etti. Çok değişik bir hastasın kalp şeklinde rahim olabilir, iki rahimin de olabilir, iki rahim de iki ayrı döllenme de olabilir, bunun sonucunda ikiz de olabilir, biri mol gebelik biri normal gebelik de olabilir. Mol gebelik ise 47 kromozomdur onu alırız, değil ve ikiz ise daha önce çift rahimli benzer bi hastamda bi bebeği düşmüştü biri de 32.haftada doğmuştu falan dedi. Şaşırdım hocam 32 erken değil mi oluyor mu öyle diyince o kadar tutunursa bile sevin dedi. Hocam hangisi dedim bi sürü şey söylediniz dedim. Beraber göreceğiz bi sürü olasılığın var literature geçeriz biz seninle dedi. Progestan iğne ve tablet verdi ama söyledikleri beni çok gerdi gıcık oldum.
Rahim ile ilgili bu tarz yorum alan ve sağlıklı gebeliği devam eden var mı kızlar ?