istkizannesi 17.haftadayım bugün tam. İlk gebeliğim. Ama hareket hissettiğime eminim. Daha doğrusu hareket gibi değil de minik bir dokunma sanki önce karnımın ortasında sonra solunda☺️ Var mı bu haftada hisseden?
BeyzaXx istkizannesi ben 17 de hissettim ilk minik minik pıt pıtlar 🥰 şimdi 19 oluyoruz yarın fokur fokur hareket ediyor içimde 🙈 çok hareketli olacağız masallah
Senemhifa istkizannesi bende 15+2 oldum bugün hissettim gibi sol tarafımda minik bir kıpırtı sanırım yavrumdu😍😍💕☺️
Portakalcicegiii 🙋♀️ Bende 17 +5 mınık mınık birşeyler oluyor banada bazen kesin bebişlerimiz hareket ediyorlar 😊
Ayselim Evet bende 16 haftamda hissetmiştim çok güzel bir duygu, şuan 27 haftamdayım ve baya bi kımıldıyor artık 🥰😍 maşallah
Hhhzzzlll3545 istkizannesi 20.ci haftada detaylida doktor yeni yeni hissedersin dedi banada ama ben 18 19 da bildigin tekme hissediyordum helegecelri dalgalanma tekme hepsi bir oluyoduu ihtimal vermeselerde hissettiryor bebislerimiz kendilerini😇🤗
istkizannesi Hhhzzzlll3545 yaa oluyor demek ki:) bende sabah uyandığımda hissettim baya pıtır pıtır minik minik😊😊😊