Elifff7272 Kızlar doktordan çıktım beta da düşüş olduğu için kimyasal olabilir dedi pazartesiye kadar kanaman gelmezse tekrar beta ver dedi o kendi yolunu çizecek dedi benim gibi yaşayan var mı
cutecik Elifff7272 benim öyle oldu cnm ama hafif kahve lekem geliyodu betam 69′du 2 gün sonra 56 oldu 4 gün sonra 62 çıktı düşüp çıkan bir betaydı zaten kahve lekem pembe gibi olmaya başlamştı ufak bir işlem geçirmiştim bitmişti
fatos2404 Elifff7272 benimde kimyasal gebeliğimde öyle olmuştu düşüyo sonra adetle birlikte tamamen düşüyor malesef
Yeliz4111 İlk gebeligimde öyle oldu canım geçmiş olsun beta düzenli artış olmamıştı sonra gittiğimde düşüş oldu doktor kimyasal dedi üç dört gün sonra kanama olur olmazsa gel dedi dediği gibi olmuştu üç dört gün sonra kanamam baslamisti
cutecik Yeliz4111 bende doktora neden olur dediğimde sağlıksz gebeliklerde böyle komplikasyonlar gerçekleşiyo bebek kanala gitmeden dışa geçiyo sağlıksz gebelik oluşuyo demişti kimyasalda da oluşma aşamasına gelmeden kendiliğinden betanı sıfırlıcak eğer sıfırlamazsa bi ilaçla biz halledicz ddi ilaç alma durumunda kaldm snra kanamayla temizlendi
Yeliz4111 Elifff7272 ben sorduğumda doktora ben bilemem ki nerden bileyim diye saçma sapan bir cevapla karşılaşmıştım geçen ay arkadaşımda kimyasal gebelik geçirdi onada doktor sağlıksız oldigi için vücut kendini korumaya alıyor ve dışarıya atılıyor demişti