Sudenaz0105 birmucize1 almanyadayım ben genelde burda baştan savıyorlarda dedim acaba mı normalde görünürdü boş kese ama o bende tam olarak direk bebekle görelim diye demiştir♥️
YeniGelinMeselesi birmucize1 bende ilçedeyim bir tane doktor var ve inan hiç iyi değil kimse memnun değil bende yakın ilçeye gidiyorum 40 dk falan sürüyo ama burdaki suratsızla uğraşcağıma biraz yol gidip daha iyi doktora gitmek daha mantıklı geldi tabii durumları bilemem rabbim en hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Newmommyy birmucize1 canım çok haklısın fakat şöyle bir durum var 1500 üstü vajinal 3000 üstü de karından genelde keseyi görüyorlar. Benim gittiğim her doktor böyle söyledi. Belki vajinal bakmak istemediği için öyle söylemiş olabilir. Sen içini ferah tut 3 4 gün sonra başka doktora git keseyi görürsün. Ama o da sana 10 gün sonra gel kalbini duyalım diyecektir :)
ilkine-hamile birmucize1 ben de 330 iken öğrenir öğrenmez gitmiştim. 1500de alttan görürüm 3500de üstten ultrason ile görürüm 48 saat arayla test ver gel dedi 4 gün sonra gittim. 2900 olmuştu (5+3 iken) alttan baktı keseyi gördü. 7.haftaya doğru gelirsen kendisini de görürüz kalbini de duyarız dedi. Bugün kanamam oldu mecbur gittim 5+6yız 6870 olmuşum yukardan kese görünüyormuş oradan baktı.
Tazeanne68 birmucize1 ben 5.haftada keseyi görmüştüm 6+5 de de kalp atışı duymuştum ama sen 7. Haftaya bekle garanti olsun ben lekelenme yüzünden gittim o şekilde demişti acilde doktor kese dolu kalp atışı da var diye
fatos2404 birmucize1 evet bana sürpriz oldu zaten picos varken üstüne adet söktürücü de içtim 10 gün üstünden geçipte olmayınca sürpriz 🫣
Sksjsux355-- birmucize1 5 haftada kese gözüktü bende kalp atışı da 6+2 de duydum karnimdan duymadik vajinadan duyduk kalp atışını
Newmommyy birmucize1 haklısın kuzum o doktorun özensizliği olmuş. En azından açıklasaydı durumu. Kendilerini bizim yerimize koyamıyorlar maalesef.
e_blue_sky_a birmucize1 benim karnımdan bakmıştı, gerçi gözükmez ama bakalım dedi, ama gozukmus idi, o da şaşırmıştı, erken döllenme sanırım kaç günde bir adetin dedi. 22gun dedim. Evet erken döllenme dedi. Sen çok takma kafaya, doktor değiştir