Burcuu11 Hilaldabaan Allah yardımcın olsun bende öyleydim çok kötüydü 14 haftadan sonra rahatladım çok şükür simdi ne bulsam yiyorum ☺️ Allah’ın izniyle seninki de gececek sabret
Hilaldabaan Burcuu11 amin inşallah canım ya mahvoldum gerçekten ne yemek yapa biliyorum ne yiye biliyorum
Sadeceanne2 Hilaldabaan mutfağa bile giremiyorum yemek te yiyemiyoruz sürekli bulantı tiksinti ve istifra ediyor ım daha 5+4 teyiz şuan
Yeldan Hilaldabaan ilk 2 ay bende öyleydim şükür geçti şu an hiç midem bulanmıyor sadece koku hassasiyeti var ve tiksinti oluyor. Onun dışında her şey yolunda şükür 🌹☺️ Umarım sizinde bir an önce mide bulantılarınız geçer 💖💖💖
tatlibebegim_ Hilaldabaan 12.haftadan beri kusuyorum 15 haftalığım her gün aralıksız kahvaltıdan sonra kusuyorum çok kötü bişey yiyip içmeye korkuyorum gerçekten günüm mahvoluyor :(
Seniz6774 Hilaldabaan bugün 27+1 olduk ama hala devam bulantilar . Birinci gebeligimde de doğuma kadar kusmustum. Çok zor Bi durum gerçekten bu durumda olanlara Allah yardım etsin inşallah
Hilaldabaan Seniz6774 amin amin gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun yemek istiyor ama yiyemiyorsun falan yada yiyor çıkarıyorsun 🥹