GizemBeidokhti 1_prensesannesii suwene bak hem çok kaliteli daha sonrada giyebilirsin , glingerie de güzel markalar var bu ikisi kaliteli ve fiyatı normal
Sinemgndg 1_prensesannesii bende tesettürlüyüm uzun kolu şeklinde aldım boydan geceliğin boyu iyi dizlerin 2 karış altına geldi benim 2 li takım fiyatı 1000 TL ye aldım 500 500 şeklinde
1_prensesannesii Seydoss dantelliler çok da rahat olmuyor maalesef yaa emzirirken özellikle bebek rahat etmiyor ama fotoğraf çekimi için uygun
Seydoss 1_prensesannesii sadece yaka ve kol kısmında çok az dantel var aşırı değil de hastaneye uygunmu bilemedim
alleynagg18 nurcan355 valla bende ona bakıyorum ama ben normal pijama takımı istiyorum gecelik elbise şeklinde değil bide tesettürlü olunca daha zor
Filiz_76 1_prensesannesii bende alcam çok pahalı şok a101 bim e uygun ve pamuklu güzel geliyo onlardan almayı düşünüyorum bakınıyorum sürekli sizde ordan alın isterseniz
minikmucizeemaak 1_prensesannesii Bende tesettürlüyüm ama elbise tercih etmedim sonradan da kullanabilmek istedim, bir lohusa takımı set aldım 2 tane de normal pijama takımı aldım