Pamiramsi Glifor diye bir ilaca başlattılar bugün beni, hamile kalmaya da kolaylık sağlayacağını söyledi, sadece hamileliğimi öğrenirsem ilacı bırakmamı söyledi. Hamile kalmama engel olacak bir ilaç mı ? Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi lütfen ?
Neslihankrhmt Pamiramsi canım glifor kan şekerini düzenleyecek böylece androjen hormonu yani yumurtlamayi engelleyen hormon seviyesi azalacak ama beslenmeye de dikkat etmek lazım 2-3 ay sürebilir 🥰
anml Pamiramsi insülin direnci için bende ilaç kullanıyordum gebelik öncesi. Matofin isimli bir ilaç kullandırdı doktorum. İlacın yanında beslenmeye de dikkat ederek insülin direncinin vücudumdaki etkisinin azaldığını hissediyordum. Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez de doktorum bıraktırdı.
Seval0sevall Pamiramsi valla karaciğer yağlanması olmuş bende bana da verdiler 6 eylülde düşük yapıyordum kanda çıktı ben de kullanıyorum banada öğrendikten sonra bırak dedi bat 15 Kasım ve hala kullanıyorum sabah akşam bazen unutuyorum ama bilemiyorum yüzümde ve bacak kolda sivlice çıkmaya başladı 2 gündür neden oluyor bilemiyorum reglken yüzümde tek 2 tane çıkardı şimdi yer yerde çıkıyor çözemedim