Sedaclk Merhaba arkadaslar 26 haftalık gebeyim göğüs ucu cıkartma pompası aldım bugun denemek için göğsüme taktım bi göğsümden suyumsu bişey aktı acaba o akan sütmüdür bi zararı olurmu ?
Selale_bati Sedaclk kolostrom gelmis ilk sut bebegimizin asisidir haftaniz erkense sakin yapmayin bir daha hem gogus ucunu uyarmak rahmi uyarmaktir Dogumu cagirirsiniz 😊👶
Sedaclk Selale_bati denemek için yapmıştım ama geri korktum da acaba sonrasında kesılırmı yada herhangi bi baska zararı olurmu bilemedim. Tek seferden de bişey olmaz heralde dimi bilgilendirmenızden dolayı cok teşekkür ederım ☺️
Selale_bati Sedaclk yok tek seferden olmaz insallah ama bazilari takinti haline gtirdi burda okuyorum suretli sikiyorlar gogus uclarini sut geliyor diye doktorlar zararli diyo rahmi uyariyor ben korkudan bakamiyorum bile erken dogum riskim var zaten))))
Gizemsongul Tekrar deneme canim goguslerin sütleniyor artik. Ilk süt bebegin bagisiklik sistemi icin cok önemli. Goguslerin sıkılması erken dogumu tetikler 😊 dikkat et