Betul_sevinc Beş gün boyunca famera kullandım dün bitti bugün kontrole gittim 10 mm yumurta vardı iki tane sizde nasıl olmuştu ilaç bittikten hemen sonra gittiğinizde yumurtalariniz gelişmiş miydi yoksa bende ki süreç normal mi pcos var bende
gaye1807 Betul_sevinc bitikten sonra 18-19 mm iki yumurta oluşmuştu her iki tarafta sonuç 38 haftalığım şu an kızıma 🤗
cokbilmismom Betul_sevinc benim famera ile iki yumurtam oldu pco vardı doktor çatlatma iğnesi de yaptı o ay hamile kaldım darısı sana 🙏🙏🥰🥰
Ruhal Betul_sevinc doktorunuz bişey dedimi tekrar çağırmıştır ben iki defa kullandım ikisindede büyümedi aynı 10 mm ve 12 mm kaldı ins sizin büyür
elifsen İlaç bittikten 2 gün sonra gittim 18 mm yumurta vardı 12 mm de diğer yumurtalıkta vardı. Sonuç ikiz gebeyim
elifsen Neslihankrhmt ovülasyon testi de yapıyordum ve doktorsa da gittiğimde pik gördüğüm gün yumurtaları gördük mesela. 12.gün çatladı ama ben 15.gün yine pik gördüm. Adetin 14.günü yumurtlama tamamen hurafe yani
elifsen Neslihankrhmt hayır. Benim hamile kalmaMa gibi sorunum yoktur sadece tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım o ay hamile kalmam gerekiyordu 😅pcos ve hormon bozukluğu vardı bende. Bir kaç bitki ile hormonları düzelttim .kızım var kendiliğinden oldu. Doğumdan sonra tamamen adetlerim düzeldi hiç şaşmadı mesela. Şimdi ise 34 hafta ikizlere gebeyim. Yumurta rezervi de ilgili sorunu olmayanlar da genellikle femara gibi ilaçlar fazla yumurtlatabiliyormuş
Neslihankrhmt elifsen benimde pcos var canım bir kere klomen ile hamile kaldım ama kaybettim 4 ay oldu bu ay artık düşünmeye başladık inşallah olur 🥰