minikmucizeemaak Cerenpekel Bende bekleyeyim merak ediyorum 35+3 üz Şuan normal gözüküyor ama yine de bilgim olsun 😂
cokbilmismom Şöyle okumuştum bir sitede epidural sezaryen de anne yapılan tüm işlemleri hisseder ama ağrı acı vs olmaz. Spinalde hiç bir sey hissetmez yine belden asagisi uyusuk. Bende arasındaki farkı olan birilerinden dinlemeyi istiyorum. Yazan olur inşallah
Cerenpekel cokbilmismom Hastanede spinali devlet ödüyor epidüralde siz karşılıyorsunuz dedi. Ama farkı ne dediğimde için verimli bir yanıt alamadım. Bekleyelim bakalım inşallah biri yazar
cokbilmismom Cerenpekel evet ya olan biri açıklasa keşke nette yazıyor ama tecrübe dinlemek istiyorum bende 🙈
sena1910 2424aa ikiside belden uyuşturucu fakat epidural da belinize kafeterya takılıyor dogum sonrasında da kalıyor ağrı kesici vs ondan yapılıyor. Spinalde belden tek seferlik iğne vuruluyor. İkisinde de uyanıksın tam uyuşma genel anestezi olarak geçiyor
2424aa Cerenpekel ikisi aynı olamaz ki ama🤔 size hastaneden mi öyle soylediler Mesela Spinal olunca bebeği görme sansin var ama epidural olunca göremiyorsun diye biliyorum