Midwife10 Kızlar idrar yolunda Enf çıkmıştı doktor antibiyotik ve fitil verdi sanki bunları kullanmadan önce daha az az geliyordu akıntı Şuan baya geliyor söküyor mu acaba ? Yoksa ilaçların direk kesmesi mi gerekiyordu ? Fitil 2.gün ,antibiyotik 3.günümdeyim
Nurmert Midwife10 hangi antibiyotik ve fitili kullanıyorsunuz ? Bugün bende suyum geldi sandım, doktorum vajinal muayene etti enfeksiyon varmış bende de hem hap hem fitil verdi aynı mı acabaa
Midwife10 Semrnta35 28canım. Bende yanma kaşıntı yok akıntı vardı çok değildi hatta o da tahlil verdim çıktı enfeksiyon şimdi ilaç kullanırken arttı akıntı
Nurmert Midwife10 fitil aynı , akıntıyı arttırdığını görmem iyi oldu yine bi su geldi korkusu yaşamayım 🤭 sabah aşırı panik oldum
Midwife10 Nurmert her tuvalete gittiğimde veya iç çamaşırıma akacak kadar değil canım ama eskiye nazaran daha fazla geliyor özellikle koyduktan sonra ki çıkışında 2-3 kez
melikemre20 Midwife10 bendede bi kalıntı gördüler enfeksiyon riskiyle hastanede antibiyotik tedavi alıyordum vajenden kültür aldılar şimdide mantar çıktı kisalmada var korkuyorum artık 23 +3 haftalık viger gelistiricide yaptılar 2 doz