Hilalaydink Kızlar merhaba instagramda şira mercan diye bir sayfa var ve bu kadın isim analizi yapıyor numerolojiyle de ilgileniyor. Bu sayfayı ya da bayanı bilen var mı ne düşünüyorsunuz çok merak ettim
Kbagci Hilalaydink dün cikti benimde karşıma takip etmedim kadinin kendi ismi hosuma gitti dogrusu gittim onu arastirdim Şira
Aysunays Hilalaydink ben kesinlikle inanmiyorum o kadına ona kalsa isim yok ğ icinde gecmesin g ve ü yanyana gelmesin f ş ç harfleri zorlayici harfler hayatı zor geçer.. eee isim kalmadı ki. Ayrica ünlülerin çocuklarının isimlerinin analizi cok guzel dikkat ettiyseniz hiçbir ünlünün cocugunun ismine kotu dememiş ne hikmetse.
Petrichorers Hilalaydink hiç duymadım bu kişiyi ama ben de isim analizi yaptırdım ilk başta para tuzağı olduğunu düşünüyordum ama aklımda kalacağına amaan dedim giden bin lira olsun🤦🏼♀️
Hilalaydink Nesrin-57 evet bende takip ediyordum yıllardır hayalim olan bir isim vardı sonra onun paylaşımlarından sonra kafam çok karıştı bir çok kişide para tuzağı inanmayın diyor işin içinden çıkamazsınız diyenler var bir de bahsettiği güzel isimler dediği hep herkesin koyduğu isimler aslında o yüzden kafam çok karıştı
Hilalaydink Aysunays çok doğru diyorsunuz o kadın yüzünden psikolojim bozuldu hiçbir ismi seçemez oldum 😂
Hilalaydink Aysunays şira ismini kendi ismindeki bazı çakraları eksik kaldığı için kimliğine sonradan eklettirmiş
Aysunays Hilalaydink haklisiniz insan ister istemez etkileniyor. Ama düşününce çok saçma eğer öyle bisi olsa ismi ayse olan herkes aynı karaktere aynı hayata sahip olurdu. Bir suru ayse var hepsinin hayatı karakteri birbirinden farklı.
Petrichorers Kbagci benim yaptırdığım kişi anne isminden olan uyumuna bakarak bir şeyler söyledi bana önemli olan annenin yani sizin isminizle bebeğinizin isminin uyumuymuş. Ama neye göre bakıyor onu bilmiyorum sanırım numeroloji olayı değil galiba
cokbilmismom Bu arada bu tarz analizlere asla inanmıyorum, aynı isimde olan tüm kişilerin karakterleri özelikleri bir mi sizce. İsim analizi çok saçma boşuna para kaptırmayın onun yerine çocuğunuza faydalı bir şey alın derim 🙈
Petrichorers cokbilmismom hayır aslında olay aynı isim olmaları falan değil anne ismiyle bebek isminin uyumlu olması mesela atıyorum reyhan isimli anneler hamza ismini koymasın şöyle şöyle diye açıklama yapıyor. Ama tabiki inanmayabilirsiniz her insanın ilgisi ve hevesleri farklı yönde ilerleyebilir bu gayet doğal. Bin lira benim için gözden çıkarabileceğim bir şeydi ve merakımı da gidermiş oldum😌
Petrichorers Hilalaydink neye göre memnun kalındığını bilemiyorum aslında sadece meraktan denemek istedim aklımdaki isimleri söyledim birkaçını onaylamadı dediki bu ismi koyarsan nörolojik hastalık sahibi olabilir şu istediğin ismi koyarsan dinden uzak ve asi olabilir falan en azından karşımda bir muhattap bulabildim yani param tamamen havaya gitmedi. Adamın dediğine göre isim hayatımızı tamamen etkileyen bir şey