sumaytac Kızlar 32. Haftadayım bugüne kadar hep dikkat etmeye çalıştım ama son bir haftadır canım inanılmaz kahve istiyor ve içiyorum sonra da suçluluk duyuyorum sizin kahveyle aranız nasıl
Melike_4949 sumaytac off benimde canım sürekli kahve istiyor ama şöyle bir çözüm buldum sütlü türk kahvesi yapıyorum Nescafe gibi oluyor tadı şekersiz içiyorum 🥰🥰
1_prensesannesii sumaytac günde bir fincan Türk kahvesi içiyorum ben nerdeyse başından beri ve her gün zaten diyetisyenime sordum günde iki fincanı geçmesin dedi
Ozgeee22 sumaytac Türk kahvesi bağımlısı birisi olarak günde 2 tane içtiğim oluyor 🙈 günde 1 kesin içiyorum içmezsem başım ağrıyor gibi hissediyorum. Çayla hiç aram yok kahvaltı da bile içmiyorum ama kahvesiz yapamıyorum ne yazık ki 🥹
cokbilmismom Kahve yasak değil ki sadece belirli bir dozu geçmemek önemli. Nescafe içemeyin bence onun yerine bir Türk kahvesi için ben iki günde bir falan içiyorum genelde
Zehra_96 sumaytac Türk kahvesinin zararı olacağını düşünmüyorum günde bir fincan içilebilir die düşünüyorum