balkizim_06 34 haftalık hamileyim bebegimin hareketlerinde azalma oldu… Neredeyse hiç kımıldamadı korkuyorum…. Ne yapmalıyım
Nazlimom balkizim_06 çikolata yiyip sola yat elinle biraz dürtükle canim bazen gece gündüz kavramını bilmedikleri için gündüz uyuyo olabiliyolarmış doktorum demişti
Begleyna balkizim_06 hemen hastaneye gidin nolur nolmaz. Bende bebeğimin hareketlerini hissetmediğim için gitmiştim kalbinin durduğunu öğrendim. İnşallah bir sorun yoktur bebeğinizde. Korkutmak istemem ama kontrol edin yinede
Damlacaa Evde beklems lutfen dogum zamanlarina girmis sayilirsin muayne ol. 3 4 saat hareket etmesini beklersen iyi olmaz. Insallah bisey yoktur saglikla gelsin kuzucuk
Damlacaa balkizim_06 Korkutucu ya da kotu bisey yazmak istemem ama agri sanciya gerek yok bu haftalarda ki bebek icin hic kipirdama olmamasi sakincali. Bizler abartiyor oluruz insallah ve hicbisey cikmaz diye duaciyim sana ama sende lutfen evde zaman kaybetme
Lokumcuk Agri sanci olmasada ters bi durum olabilir bana doktorum 4 saat hiç hareket etmemesi sıkıntı dedi. Mesela akşam yemek yedikten sonra 1 saat içinde 10 hareket etmesi gerekir dedi. Bunları takip ediyorum 30 haftaligiz