Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Haftadayız arkadaşlar başından beri ara ara göbeğimin delik kısmı ve çevresi soğuk oluyor genelde. Hem hamile külodu hem atlet hem eşorfman ya da tayt üzerine de sweat giyiyorum. Kat kat oluyor aslında göbeğim ama o bölge genel anlamıyla soğuk. Anlamadım. Sizlerde de böyle durum var mı? Gözlemlediniz mi hiç
Blackatlas Yenianneperci35 Bugün hareket etmedi hem de karnım cok soguk diyip hastaneye gitmeye ikna etmiştim eşimi geçen hafta🤣 23+2 yiz şuan çok sağlıklıyız şükür 🙏🏼
Yalnizanne Yenianneperci35 biz daha 14 haftalığız sıcacık😅cinsiyeti bilmiyorum karnım büyüdükçe soğurmu onuda bilmiyorum🥲🌸
Yenianneperci35 busraozkan33 sizin cinsiyeti Nedir acaba🙈 genelde erkekte öyle demişler de. Doktoruma da sormadım
Camlicagizem Yenianneperci35 Eğer gerçeklik payı varsa benimde karnım soğuktur hep ve cinsiyeti erkek şoktayım şuan öyle mi oluyormuş 😳
-kubra Benim göbeğim de başından beridir hep soğuk 37. haftaya girdik hâlâ aynı. Alakası var mı bilmiyorum ama bebişim erkek.😊
Yenianneperci35 -kubra bence alakası var sanki🙈 benim de erkek:) sadece bir bölge soğuk diğer yerler sıcak:) bazen elimle sıcaklaştırıyorum ama sonra yine soğuk
Yenianneperci35 Yalnizanne benim o haftalarda da soğuktu🙈 bölge olarak soğuk diğer yerleri sıcak:) acaba sizin kız mı ki
Yalnizanne Yenianneperci35 olabilrmiki acaba ilk defa duydm bnde düşünüyorum oğlumda soğuktu net hatırlıyorum kaçncı haftada soğuktu onu hatrlamıyorum ama soğk olduğundan eminim bunda sıck bikaç haftaya öğrenirim bklm😌
aytencelik Biz de 16+2. Haftadayız sizin yazıyı görünce bi Bakiyim dedim benim de göbeğim soğuk 😂 cinsiyet erkek alakası var mıymış cidden
Yenianneperci35 aytencelik var gibi yazılanlara bakılırsa:) ama kesinlik yoktur tabii. Nedeni nedir bilemedim, doktoruma da yazmadım
Yenianneperci35 Camlicagizem ben de varsayımlara dayanarak farkettim🙈 alakası var mı acaba bilemedim😅