SafaMerve Senaben canm rahm ağzına spekulm yani muayene aletyle çatalda mı baktıyoksa ultrasonda rahm ağzı görlyr mu benmde arada kanamam gelyr yatıyrm. Dr bişey demedi ultrasynda
Senaben SafaMerve yaa kusura bakma ben sana yazmistim ama cevabimi goremiyorum suan. Ultrasondan gordu direk hatta bana da gosterdi
ayseozbek SafaMerve sevinç verdiğim için çok mutlu oldummm canımm bize 13.haftada kız dediler bugün 16 yiz bakalım ne diyecek doktorumuz 😍😍😍
SafaMerve ayseozbek bizimkide göatermyr secde pozynnda hep bacaklarıda altına almş kapatıyr arkadn bakmaya öalıltı erkk olablr gibi geldi ama göründüğüm kordonu olablir dedi.
Derin6565 Valla kızlar ben meraktan patlayicam ayın 24 üne sıra aldım bir ay önce almıştım doktorum çok yoğun bi defa cinsiyetini öğrenirim insallah
Msl_ege Kızlar instagram da temmuz_anneleri_2019 diye sayfa açtım . Dilerseniz ekleyin , orda da etkileşime geçebiliriz devamlı olarak . Sürekli post açıp burayı meşgul etmeyiz en azından temmuz anneleriyle ilgili konularda 😇
SafaMerve Saadetb bebek secde pozyonnda bacaklaryle kapatmltı arkadn bakmaya çalıltıama göstermyr belki erkk olablr kordon da olablr dedi :/ kaldık ortada :)
ayseozbek SafaMerve bol bol çikolata yeseydin gitmeden bikac saat önceden başlayıp gidenee kadarr 😁 bizim belli olduu😍
SafaMerve ayseozbek 45 dk önce felan meyve suyu içtim az çikolata yesm giderkende yedm ama tosuncuk gibi istifini bozmadn durdu en son yok göstermyr desi sonra kafasnu resmn duymş gibi bize döndü güler gibi baktı dr un hoşna gitti aldı hemen ekrn görüntüsünü. Ohh göstermedim der gibi keyfi yerindeydi. 😀 8 aya dek göstermez gibi geldi ❤☺🤗
SafaMerve ayseozbek hayırlı olsun sizin adınıza sevndm çok 💐allah sağlıklı ve olması gereken zamanda kucağınıza almak nasb etsn :) ☺
Synonyms günaydınlarr, yalnış bir yönlendirme yapmıyayım ama Ummy 15. haftaya kadar kendini göstermedise kız olabilir diyorlar. sanırım 1 hafta sonra öğreneceksin az biraz daha sabır.
Sena1302 Ummy Alakası yok benim de 15 haftanın içinde gösterdi ondan önce 2 kere gittik göstermedi ama sonuç erkek 👶🏻