Tugsem81 ayseozbek tam kesın ogrenmesekde genel olarak kıza benzettı ıkı farklı doktorda hayırlısı ınşallah saglıklı olsunda
SafaMerve Benm normalde 12+4 sata göre ve 18temmuzdu ultrasynda 13+2 dedi dr 10 temmuz dedi doğuma. Şimdi 14 haftaya girdim 13+1 im cinsyet öğrenebilir miyiz ki sizce kızlar
Saadetb ayseozbek SafaMerve bende suanda 12+1 im 11+6 da kontrol vardı yuzde 70 belli dedi persembe gel dedi yani 12+4 te kesın soletecegım dedi 💕
SafaMerve Saadetb inş bu perşembe akşamı randevumuz var. Yavrum utangaç hep popişi altında sırtı bize dönük duruyor inş gösterrae belki görürüz.
SafaMerve Saadetb yarn 14.haftam dolcak 15 e gircem inş. 14+0 olcak yarn... cinsiyetini inş görrz yarn akşam.
SafaMerve Aysenur01 12 de tam şekllenmiyrmş 13 sonnda yeni yeni şekllenrmiş organlar 12de birbirne çok benzermiş. Hayrlısı olsn sağlklı olsn :)
Synonyms 8 temmuz beklenen benim dr erkek demisti 12. Haftada bakalim bunhaftada gittigimizde bu değişiklik olacak mi?
Synonyms Derin6565 erkek dedi bana bakalim onumuzdeki hafta tekrar doktor kontrolu var değişiklik olacak mi