mhriban Naz01 benim de 10+1 bende yarın gideceğim insallah hayırlı sonuçlarla gelelim hepimiz gönlümüze göre Rabbim versin 😍🙏🏻
Halima zeynepnazli sicak oluyo.asiri terliyosun akan sut 😂hepsi bir birine karisiyo.Hele hele bebegin bir kolik bebekse o yaz cok zor gecerrrr
ayseozbek Naz01 ultrason makinesine doktora bebisinizin durumuna göre belli olabilir ama henüz erken 😍😍
Msl_ege BiZimde 14 temmuzdu ama önde gidiyor şuan 7 temmuz gözüküyor ultrasonda . Ve bigün oğlum olacağını öğrendim 😇😇
Sedef-345 10 Temmuz Doğum gibi gözüküyor, Cumartesi ikili test randevum var 12+2 oluyoruz. Bakalım sağlıkla gelsin cinsiyetide öğrenelim inşlh🥰
Seroo01 Synonyms bu sene erkek senesi kimi duysam erkek bebiş bekliyor 🥰benim bebişimde erkek buarada
Eminegkgl Synonyms ne güzel ☺️ Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende 5 ocakta kontrole gideceğim merakla bekliyorum 🙈
Synonyms Seroo01 maşallah . Aman sağlıklı olsun da pıtırcıklar. Isin şokunu atlattığımdan bu yana niyeyse hep erkek düşünüyordum icimize de doguyor sanırım.
Derin6565 Seroo01 insallah benim de oglum olur hayırlısıyla dua edin olur mu bir kizim var bundan başka gebelik istemiyorum insllh buda erkek olur