mels1_svs Arkadaşlar merhaba 32. Haftadayız henüz kızıma bir isim bulamadık yardımınıza ihtiyacım var fikir alışverişi yapalım 😄
Songulkaya mels1_svs Ben 36 haftalık oldum hala bir isim bulamadım kızıma 😒 neyi begensem sonradan içime sinmiyor. Beren Hafsanur elif Sare şuan seçenek bunlar var
Nazlimom mels1_svs Zeynep isminin hiç modası geçmiyor anlamıda cok güzel babasının süsü demek kızım olursa Zeynep koyacağım😀♥️
Eminefidan 25+3 oldu hala biz de bir isimde karar veremedik .Aklımızda İlay ismi var. Belki size de fikir olur.biz de başka isim fikirlerine açığız.Tek isimden yanayız eşimle. 🌸
Meral_56 Esrass21 Minel arapcada sadece bir bağlaç zumra da topluluk demek malesef internette yazan cogu ismin anlamı yanlış keske bu işe de bir düzenleme denetim gelse de insanlar yanlış bilgilendirilmese
sevgigorgell mels1_svs üç kızım olacak 😊 birinci kızım Buglem ikinci kızım Elif Sare üçüncü kızım olacak 32 haftaligiz defne lina olacak inşallah 🤲 Eslem erva İdil hifa bu isimlerde çok hoş 😊
M198935 mels1_svs aynı durumdayız Almina isminde karar vermiştim yine değişiyor gibi Eylül, Sahra, Melisa
Meral_56 Sword Eflin anlami cennet kapısı diye geciyor internette alakasi yok zaten cennetle ilgili anlamların yüzde 90 i yanlış. Eflin ismi Farsça Efl kelimesinden türemiş bir isim efl de farscada güneşin batması demektir.
ilaxidexi mels1_svs eşinin ve senin isminin hecelerinden olabilir eğer manalı bir şey çıkmıyorsa ilay, alya, asya, alin ❤️