8mucizem8 cennetb gayet normal yaklaşık 800-900 gramlık bebeğinden çok büyük bir tekme performansı bekleme bende de o haftalarda öyleydi dönerdi sürekli şimdi 37.haftadayım her tekmesine yarıyor beni gavur kız😁😁
merii10 cennetb haftamız ayni geçen haftalara göre 2-3 gundr bnm de bebek hareketlerim çok sakin seklde
cennetb merii10 ben gittim bığün normal dedi popısu Rahime yaklaşmış ondan olabilir dedi hareketi hissediyorsak çok şükür iyi demekki benim ultrasonda 27 haftalık gözüküyor yüzdük yüzdük sonuna geldik bence sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
TahiraAzad merii10 aynen yaa, ben de bunu tam dün kendi kendime dedim. Dün 2 kere hissetmişimdir hareketini, 24+3 bu arada. Bugün sabah hareketleriyle uyandım ama rahatlama geldi 🙈
merii10 TahiraAzad bu gidişle doğunca da başında beklicekmisim gbi geliyr nefesini kontrol etmek için hiç uyumadan 🥲
Aycannn06 25 ve 26 haftalar uyku haftası felan bence o haftada benim de hareketler az ve güçsüz gibiydi sonra düzeldi burada bir çok kişide Aynı haftada aynı şeyleri okudum sıkma canını:)