mhmtsmy Göğüs yarası olmaması için öneriniz var mı önlem amaçlı ? Gümüş kapak kullanmaya başlayacağım.göğüs kalkanı kesin işe yarıyor mu ya da bir krem vs? Önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler🌸
Nazlimom mhmtsmy gümüş kapak işe yarıyor doğum sonrası kullandım hiç yara falan olmadi lansinoh kremde almıştım ama yapış yapış oluyor göğsün en kullanıslısı gümüş kapak👌🏾
Nuraslanklc mhmtsmy ilk emzirmeden önce soğan sürüp 10 dk bekleyip ılık suyla yıkayınca hiç olmuyormuş diye duydum deneyeceğim denemeye değer tecrübe edenler tavsiye etti genelde
Minikperi mhmtsmy göğüs kalkanı kullandım. Çok memnundum dışarda da rahat oluyor belli olmuyor. Gümüş kapaklar gereksiz pahalı bana göre. Zaten göğüslerdeki yaralar geçince lazım da olmuyor. Ben kalkanı geç keşfettim ama kullandığım andan itibaren iyileşmem 3-4 gün almıştı sadece 🌸
cerensy doktorum bana garmastan kremi önermişti ben onu kullanıyorum hem bitkisel içerikli güzel bir krem yani onu önerebilirim ama mümkünse doğumdan önce başla
OziC cerensy eczacı kalfasıyım bitkisel içerikli olduğunu sizden duyuyorum. Garmastan bitkisel içerikli olsaydı emzirmeden önce silip temizlemek gerekmezdi bence iyice araştırın o bildiğiniz tıpbi bir pomad
2prns_1prnssannesi Nuraslanklc aynen canım tecrübeyle sabit bundan önce iki doğumum var ikisidede uyguladım soğanı Allahım a şükür hiç göğüs ucu yarası yaşamadım
Nuraslanklc 2prns_1prnssannesi maşallah bende deneyeceğim ilkte yaşadığım acıyı hala anımsıyorum 😀 bu kez olmayacak inşallah 🥰
Aaa122 2prns_1prnssannesi nasıl yani doğum sabahı soğan mı sürdünüz yoksa 2,3 gün öncesinden mi sürmeye başladınız anlatır mısınız
Nuraslanklc Aybarssmom_ hastane çantasına koyup götürüyorlar genelde bebeği emzirmeden hemen önce yapıyorlar
prensesyolu625 mhmtsmy kesinlikle garmastan krem doğuma yakın sürmüştüm ilk gebeliğim de yine alacagim
Nuraslanklc Aybarssmom_ emzirme için değil ki o tentene temas iki doğumda da oluyor bebek hazırlanır gelir sen odana geçersin öyle emzirirsin çıktığı gibi meme tutturmuyorlar çocuğa 😄 odana geçince yaparsın yani
Fatmanur1616 Emzirme için eğitim veren hemşire kendi sütünü göğüs ucuna çevresine sür yara olmaz demişti daha denemeye fırsatım olmadı ama deniycem mutlaka😄