GamzeAltndas joker35 bendede küçük nokta kadar iki kere oldu Progestan diye hap vardi düşük önleyici ,normal olabilir kanama dedi kimisi bebek dogana adet seklinde kanamasi oluyormuş korkma canım , Rabbim sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin 🙏🏻❤️
mutlulanne55 joker35 Bende 6. Haftam da yaşamıştım doktor progestan verdi bir daha olmadı su an 15+4 olduk hayırlısıyla🙏 devam ederse doktoruna söyle canım ihmal etme
Mutlulugumm Ben yasadim ama 2 bucuk aylikken yasadim kahverengi lekeyi sonra hastaneye gittik hersey yolunda dendi progestan verildi ve ogun dusuk onleyici ignr ve serum yapildi her ihtimala karsi... daha sonra 3 bucuk aylikkende kanamam oldu şakır şakir hemen hastaneye gittik bebek fildir fildirdi vekesem normaldi bi nedeni yoktu sabaha kadar 5 serum igne ve ilac verdiler suan 16+3uz hersey yolunda cok sukur ve şunu belirtmek istiyorum ne kadar normal olursa olsun kesinlikle kahverengi leke diye gecmeyin direk gastaneye gidin bisey olmaz deyip dusuren cok gordum en azindan gemen gidince dusesi varsa bile igne vuryrp tutturuyolar
Tugceisil Kahverengiyse evet bana da oldu yerleşme lekesi oluyor ama kırmızıya dönerse kokulu olursa fln mutlaka doktoruna ulaş. Sağlıkla kucağına al ☺️
Tugceisil joker35 1 2 hafta kadar ama doktor Protestan vermişti daha bi kutu bitmeden içmene gerek yok artık dedi ve kesildi çok şükür
Mutlulugumm joker35 aynen benimde normal olduğunu belirtti ama her leke normal olamiyor yani eger bidaha yasarsaniz gidin heleki kirmizi olursa hani benim kirmizi oldu onada normal dendi . Normal ama eger 2 3 gun gecmezse skntiymis o nedenle kanamanin durdurulmasi gerekiyormus yani o an bsey olmuyor genelde ama onlem alinmazsa iste ozaman oluyor. Ama bazilarida adetlenmedenmi ne goruyormus oda normalmis sadece demek ustedigim riske atmayin kahverengi ve kirmizi leke herkeste normal olmaz. Normal diye gitmezsiniz bi bakmissiniz is isten gecmis demek istedigim buydu cnku forumda biride o sekilde belirtmisti. Allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah "(
joker35 Mutlulugumm pzartesi günü gittik cumartesiden beri ara ara geliyor şümdi tekrar pazartesiyi bekliyorum.