zeynep_2023 Beyzanrkrkmz bence acile gitmelisin yaşamadım ama normal değil gibi belki nişanın gelmiştir için rahat etsin
2melkannsi Beyzanrkrkmz ben yaşadım ama kanama çok değildi yani leke gibiydi peçete ile fark ettim buda normalmis ağrınız çoksa kanama çoksa gidin
Beyzanrkrkmz zeynep_2023 gittim sancı çıkmadı kanama azaldı ama evdetken çoktu alez böyle sulu kan doluydu acilde serum taktılar eve geçtim sabah 11 de randevum var allahtan bakalım ne diyecek doktorum
Beyzanrkrkmz 2melkannsi gittim sancı çıkmadı kanama azaldı ama evdetken çoktu alez böyle sulu kan doluydu acilde serum taktılar eve geçtim sabah 11 de randevum var allahtan bakalım ne diyecek doktorum
UmmNasuh Beyzanrkrkmz benim ilk oğlum da 34+2 de gece ilişki sonrası kanamam olmuştu sabah doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı o günün geceside erken doğum oldu maalesef doktora gitmenizde fayda var
Beyzanrkrkmz UmmNasuh gittim sancı çıkmadı kanama azaldı ama evdetken çoktu alez böyle sulu kan doluydu acilde serum taktılar eve geçtim sabah 11 de randevum var allahtan bakalım ne diyecek doktorum
Kamilecakir16 Beyzanrkrkmz rahim tahrişinden dolayıda olabilir içini karartma çocuksun hareketlerini takip et ilişki esnasında kendni zorlama birde
Beyzanrkrkmz Kamilecakir16 hareketleri var şuanda hiç durmadı öyle inşallah öyle bi kanamadır daha çok erken olduğu için korktuk baya bakalım yarın inşallah güzel şeyler duyarım🥺
zeynep_2023 Rabia__q 37 ye kadar dikkat etmek gerekio daha erken doğumlar elbette var ama ciğer geliştirici iğne yapılıo onun için